POKLON kartica

Želite razveseliti nekoga, a niste sigurni što mu pokloniti?
Ne želite pretrpati mladence / prijatelje tosterima ili mikserima?

Poklon kartica idealan je način darivanja, bez obzira radi li se o privatnoj ili poslovnoj prilici!

Koristimo kolačiće.
Start typing to see products you are looking for.
Webshop
Favoriti
0 items Košarica
Moj račun

KAKO KUPITI I ISKORISTITI POKLON BON?

1. Kako biste kupili poklon bon za sebe ili poklonili bon dragoj osobi ispunite donji formular, završite kupovinu ( DODAJ U KOŠARICU – KOŠARICA – KUPI) te obavite plaćanje.


 

2. Nakon što završite kupovinu poruka o poklon bonu s tajnim kodom poklon bona primatelju će biti poslana na njegov email.


3. Ukoliko šaljete poklon bon dragoj osobi možete za primatelja upisati i Vašu e-mail adresu. U tom slučaju nakon što poklon bon stigne na Vašu e-mail adresu, možete ga osobno proslijediti na primateljev e-mail, ili ga možete ispisati i fizički uručiti dragoj osobi, ili osobno telefonom dojaviti poklonjeni iznos i tajni kod sa poklon bona.


4. Nakon toga primatelj poklon bona može odabrati željene proizvode i/ili tečajeve i radionice na našem web shopu. Da bi se poklon bon iskoristio, prilikom plaćanja potrebno je upisati dobiveni tajni kod poklon bona u za to previđeno polje ( KOŠARICA – POLJE „ Dobili ste poklon bon od voljene osobe? Iskoristite ga ovdje“.


5. Ako je iznos kupnje manji od iznosa bona, ostatak će moći iskoristiti pri slijedećoj kupnji, a ako je iznos veći, samo će nadoplatiti razliku.