TEČAJEVI I RADIONICE
Mnogi veliki umjetnici su se okušali u stvaranju keramičkih predmeta. Pablo Picasso igrao se glinom dvadeset pet godina.
Poznato je da kreativan rad s prirodnim materijalom djeluje opuštajuće, terapeutski i ljekovito. U današnje doba rad s glinom prava je antistres terapija. Posebno za ljude koji u svojoj radnoj svakodnevici nemaju mogućnosti za kreativno izražavanje. Osmislili smo radionice i tečajeve za one koji kroz ovaj tradicijski zanat žele iskusiti sinergiju sva četiri elementa te vidjeti što se događa kad se pomiješaju voda, zemlja, zrak i vatra.
U ovim čudnim vremenima važno je, više nego ikada prije, sačuvati unutarnji mir i zdrav razum. Bilo koja vrsta kreativnog izražavanja djeluje smirujuće i blagotvorno stoga smo odlučili ponuditi radionice oblikovanja gline preko aplikacije Zoom. Kroz opušteno virtualno druženje učit ćemo sve što i na tečaju u studiju a ako nam se radovi dostave, obavit ćemo i prvo pečenje bez dodatne naknade.
NEWSLETTER
Želite li biti prvi koji ćete vidjeti naše najnovije radove dok su još vrući? Želite li znati datume budućih radionica i tečajeva? Prijavite se na naš newsletter. Umjetnica stvara kad ju inspiracija ponese. Jedan rad se rađa nekoliko tjedana. Stoga naš newsletter nije redovit niti čest.

gift-1

POKLONITE TEČAJ / RADIONICU

Razveselite svoje najmilije i poklonite poklon karticu za proizvode, tečaj ili radionicu.

gift-1

POKLONITE TEČAJ / RADIONICU

Razveselite svoje najmilije i poklonite poklon karticu za proizvode, tečaj ili radionicu.