KOLEKCIJE
ART STUDIO LAURA RAINBOW

Iz ljekovite i inspirativne gline u Hrvatskoj stvaramo originalne umjetničke i upotrebne keramičke predmete savršene za jedinstvene poklone. Svi su predmeti ručno izrađeni i, iako među nekima ima sličnosti, ne postoje dva identična. Svaki premet je poseban, a svi su izrađeni sa puno ljubavi i strpljenja, od ekološki najprihvatljivijeg materijala poznatog čovjeku. Neki nisu na prodaju, no tu su kako bi poslužili kao inspiracija i primjeri našeg rada – slični se predmeti mogu posebno naručiti.

O samoj glini i lončarstvu možete naučiti nešto više ako se upišete na neki od naših tečajeva ili radionica. Po obrazovanju sam učiteljica i iskusna keramičarka, sa snažnom željom da svoje znanje i iskustvo prenesem drugima; nudim individualne radionice rada na keramičkom kolu i tečajeve ručnog oblikovanja gline za odrasle početnike. Za iskusne keramičare postoje otvoreni dani i paljenje rakua

Čak i kad više nitko na svijetu ne bi želio pogledati keramičku skulpturu, čak i kad više nikome nebi trebala nova šalica, tanjur, zdjela ili vaza, ja bih ih i dalje stvarala.
Nadam se da ćete uživati u korištenju mojih keramičkih predmeta barem toliko koliko sam ja uživala stvarajući ih.